Napozó krém készítése
Levélzöldek, saláták (a salátafélék bemutatása, zöld turmixok, vegyes saláták, waldorf saláta, fokhagymás saláta, méregtelenítő saláta, currys endívia, tündérkert saláta, szivárványsaláta, cézár saláta, salátabatyuk, nyers lapocskák)
Ehető virágok (bortésztában sült dália, édes kölesgolyóval töltött sásliliom, paradicsomleves körömvirággal, joghurtkrém szegfűzselével, sarkantyúkavirágos gombasaláta, mézes-chillis-rózsás mozzarella, turbolyás töltött paprika, sárgadinnyeleves vadárvácskával, vörösboros körte lángvirággal)
Együnk tüzet: a Tűz elem a konyhában (diólikőr, fenyűcsúcs likőr, orgeade, levendulás gin-tonic, mojito, sörös limonádé, mézes sör, bazsalikom forrázat, vegán jegeskávé, bazsalikom forrázat, kávéval pácolt tofu, teával füstölt tofu, gránátalma lé)
Rebarbara: kettő az egyben (gyógyhatásai, rebarbara leves, rebarbara mártás, epres rebarbarás turmix, rebarbarás palacsinta, rebarbara szörp-, dzsem-, kompót)
Kreatív konyhai válogatás (szőlőlevél főzelék, szőlőkocsonya, spenótgombóc, spenótos palacsinta, borsópogácsa, tökpüré, sült tea, pitypangszirup, virágdzsemek, ecetes alma, ecetes bébikukorica, ecetes répa, ecetes szőlő, csalánkrém)
Szőlőmag-olaj a kozmetikában
Az árvacsalánról (gyógyhatásai, kúrák külsőleg, belsőleg, chilis árvacsalán, sültkrumpli fehér árvacsalánnal)